Acupunctuur
Wie ben ik
Tarieven
Contact
Consult
Vrouwen
Zwanger
Baby's
Kinderen
Pijn
Tot slot!


Hoofdpijn en meer ....Hoofdpijn kan het leven buitengewoon ontregelen.   Het komt voor in vele vormen en gradaties.   In de TCG worden er verschillende oorzaken gezien en deze kunnen allemaal worden aangepakt.   De blokkade kan worden opgeheven en de onderliggende oorzaak worden verbeterd.   Dat geldt voor clusterhoofdpijnen, migraine, chronische hoofdpijn of maandelijkse (!) hoofdpijn.   Zoals eerder vermeld, hoe langer de klacht al aanwezig is des te meer consulten nodig zijn om de oorzaak weg te nemen.

Bij chronische aandoeningen kan acupunctuur vooral goed worden gebruikt om verlichting te geven.   Dat geldt voor aandoeningen van de longen als COPD, Astma, longemfyseem en -fibrose.   En ook bij neurologische aandoeningen als Parkinson, MS, ME en fibromyalgie.

Hooikoorts en vele andere auto-immuun aandoeningen staan ook op de lijst van aandoeningen waar acupunctuur op z'n minst verlichting kan geven.

Zelfs bij verhoogde bloeddruk kunnen goede resultaten worden bereikt. Ook gewrichtsklachten als reuma, artritis en artrose kunnen worden verlicht, evenals spijsverteringsproblemen als PDS, poliepen, Colitis, Crohn, etc.